Behandelingen

U kunt kiezen uit diverse behandelingen om uw voeten te verzorgen of gewoon om uw zelf eens te verwennen. Een combinatie is natuurlijk ook mogelijk.

Pedicure behandeling (medisch)
Nagelsknippen, nagelriemen verzorgen, eelt, likdoorns, ingegroeide nagels, en eventuele het verder oplossen van uw voetproblemen. Dit alles in overleg en op advies. Lid van Pro-Voet, Reumatische voet en Diabetici voet.

Massages
Voet- en onderbeenmassage. Stelt u eens voor: u zit of ligt heerlijk ontspannen in de pedicurestoel, benen omhoog, het licht gedimd, een zacht muziekje op de achtergrond en geniet van een ontspannende voet- en onderbeenmassage.
Ik verzeker u; u bent een ander mens na deze massage van ongeveer een half uur.

Pedicure verwenbehandeling
Een cosmetische, verzorgende voetbehandeling met totale ontspanning van lichaam en geest. Deze verwenbehandeling bestaat uit een pedicure behandeling gevolgd door een peeling. Vervolgens krijgt u een heerlijke voetmassage en met een verzorgende voetcreme wordt de verwenbehandeling afgesloten. Deze behandeling is aan te vullen met het lakken van de teennagels.

Christrio gellacquer behandeling
Deze methode brengt een prachtige, verstevigende laag over de natuurlijke teennagel. Wie wil er nu niet prachtige teennagels met dat witte randje? De gellacquer blijft ongeveer 4 tot 6 weken zitten op de nagels.

Wilt u meer informatie over de behandelingen? Neem dan gerust contact met me op: telefoon 06 29 60 78 10